Casa Agradavel
Casa Agradavel is een huis aan Vale da Pereiro te Alqueidão. Casa betekent huis in het Portugees en Agradavel betekent knus/gezellig. In Casa Agradavel is het altijd gezellig en is er tijd voor bezinning en rust, maar gelijktijdig voor muziek, zon en 4x4 plezier. Kleinschalig en back to basics is het idee, maar dan wel met comfort.
Alqueidão - Olalhas - Portugal
Het Bed & Breakfast 'appartement' bestaat uit een living, een tweepersoonsslaapkamer en badkamer met toilet. De totale oppervlakte is 28 vierkante meter. Het appartement bevindt zich op de bovenverdieping van onze (opname) studio, en staat geheel los van het huis en heeft een eigen ingang. Vanuit het appartement en vanaf het terras hebt u een fantastisch vrij uitzicht over de Vale da Pereiro (de vallei van de perenbomen).

Vanuit Casa Agradavel kunt u wandelingen maken in de vrije natuur, zelfs het strand van de Rio do Zezere is te voet bereikbaar, maar trek daar wel een half uurtje voor uit. Met de auto bent u binnen een paar minuten bij verschillende strandjes, omzoomd door schitterende rotspartijen, een weelderige fauna en inspirerende off-road paden.

Casa Agradavel : de perfecte combinatie van eenvoud en luxe. Het appartement is sfeervol ingericht en uw off-road plezier kan beginnen bij de voordeur. U kunt desgewenst gebruik maken van een computer met internetverbinding.
Category: